bet365 в България с БОНУС 2017 при Регистрация и с лиценз

По-долу ще разберете повече за новостите, актуалните бонуси и оферти, Вашите средства, отговори на често задавани въпроси, пълна информация за букмейкъра и много други.


ВХОД | НОВА РЕГИСТРАЦИЯ С БОНУС ДО 100лв


ПРЕДСТОЯЩИ СПОРТНИ СЪБИТИЯ:


В таблицата долу можем да открием някои събития и техните актуални коефициенти, предоставени от букмейкъра. Те се променят в реално време и при натискане на жълтия бутон "Играй", ще бъдем пренасочени към официалния сайт, където може да потвърдим залога си.НОВИНИ ЗА БЕТ365:


1. Придобит лиценз в страната


След вече няколко години борба за получаване на лиценз на българска територия, букмейкърът се изправи пред съда. Това беше и може би единственият им шанс, за да заработи легално в България.


Съгласно Докладна записка изх. № 000030-6208 от 02.06.2016 г:

В изпълнение на Решение № 3351/16.05.2016 г. на АССГ разпорежда издаването на удостоверение по чл. 34, ал. 1 от ЗХ на „ХИЛСАЙД (НЮ МЕДИЯ МАЛТА)“ ЛИМИТИД със седалище и адрес на управление: Малта, за организиране на онлайн залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета за срок от 5 /пет/ години.
Интернет сайт, чрез който ще се извършва участието в хазартните игри: www.bet365.com


НОВА РЕГИСТРАЦИЯ

 

При каквито и да било проблеми и допълнително възникнали въпроси, винаги можете да се свържете с bet365 на:

 • * Телефон: 00800 115 4406
 • * e-mail: support-bul@customerservices365.com

КРАТЪК ПРЕГЛЕД:

Основан От 1974г,
онлайн - 2001г
Юрисдикция Великобритания
Лиценз Държавна комисия по хазарта
Език Мултиезичен
Оферти 100% начален бонус и други
Пряко Предаване На живо
Бърз залог Има
Мобилен сайт Да
Депозити Видове депозит
Бонус код  
За контакти 24ч / 7 дни

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ:


Букмейкърът bet365 Group Limited е една от най-утвърдените водещите компании в Англия / Великобритания в областта на спортните залози. За тях работи персонал от над 3000 служителя и предлага своите услуги в 200 държави. Освен това те предлагат много бонуси за спорт, конни надбягвания, покер, игри и други. Съществуват над 40k /хиляди/ спортни събития, като в това число влиза една от най-популярните игри в цял свят - футбол.

Собственикът на компанията от небезизвестната фамилия Coates притежава футболния отбор Stoke City, който участва в Английската Висша Лига. Peter Coates отваря пункт за залози в UK още през далечната 1974, а през Януари 2000 година, веригата притежава цели 49 пункта. Тогава дъщерята на собственика - Denise Coates се захваща с трудната задача да изкара бизнеса на баща си в глобалното пространство. Според запознати, поръчват познатия домейн за £10,000 от eBay и отнема около 1 година преди сайтът да види бял свят. Той бива пуснат през Март 2001г.

Успехът идва изключително бързо, като през годините сайтът продължава все повече да се развива и разширява значително, тъй като се появява сериозна кондуренция на пазара. В последствие бива преведен на повече езици, кандидатстват за повече лицензи. В днешно време той:

 • - е достъпен на 17 езика;
 • - притежава мобилна версия;
 • - използват го повече от 21 милиона клиенти;
 • - нарежда се сред 7-те най-големи частни компании.

Интересът към букмейкъра в България


Тъй като това е уеб платформа, кое би било по-показателно за интереса към нея ако не данните, които ни предоставят търсачките. А може би най-използваната търсеща машина е Гугъл, така че тук ще покажем някои графики, предоставени ни от Google Trends.


На следната графиката е показана промяната в търсеността от територията на страната за периода от 2007-ма година до 2016г.


Графика на търсеността от България към бет 365 според Google Trends


Съгласно нея ясно се вижда, че търсеността, съответно интересът към платформата се увеличава значително в течение на времето. Пропаданията в графиката са за летните месеци - Юни, Юли. Това е съвсем очаквано, защото лятото наличието на спортни събития спада, а все пак това е и сезонът на отпуските.

Търсене на bet365 по региони в България


ЗАЩО ДА ГО ИЗБЕРЕМ ЗА НАШ БУКМЕЙКЪР


1. Специални Бонус оферти през 2017-та година


Бонус за спорт 100% до 100 лева при определени условия, срокове и изключения


Всеки потребител на платформата е заинтересован от този вид бонус, затова тук ще дадем малко обяснение как може да се вземе, а всичките условия може да откриете в техния официален сайт. Когато един потребител създаде своята регистрация, той трябва да постави своя депозит от 5 то 200 паунда в своя акаунт.
Коефициентът, на който е необходимо да се заложи трябва да бъде над 1,5.


Нека дадем пример: Да допуснем, че един новорегистриран потребител депозира 100лв. Той получава специален бонус код, с който му се добавят допълнително 100 лева. Същият трябва да заложи (да превърти 3 пъти) общо 600лв, за да му се даде възможността да изтегли своите средства.

Вижте на следния линк всички бонус оферти на bet.

2. Високи коефициенти


Преглеждайки популярни форуми и анкети на любителите на онлайн залозите достигаме до извода, че коефициентите за спортовете са едни от най-високите сред конкурентите си. Някои от тях можете дори да откриете в този сайт. Ние предлагаме прогнози за футбол с посочени коефициентите за съответната игра.


3. Малко информация относно лицензите на бет365:


Световно-известната компания прави и невъзможното да придобие възможно най-много лицензи, за да може потребителите да се радват на платформата. Специално за спортните залози, b365 се регулира в България от Държавната комисия по хазарта и притежава всички необходими лицензи за свободно опериране на територията на страната.


Така или иначе има определени държави, в които все още кандидатства за придобиване на необходимите документи. В някои отдавна е, а в други те първа предстои да се легализира бизнесът им. Всеки потребител е необходимо да се осведоми относно лицензите за съответната държава.


- В Австралия работата на букмейкъра е лицензиран от Northern Territory Government.

- Работа на сайта в Италия:


Преди няколко години компанията беше оставена дълго време без необходимия сертификат за работа в страната, известна с названието "Ботушът". Чуваха се дори какви ли не слухове относно намеренията на фирмата да излезе в Италианския пазар, но това нямаше почти никакво значение, тъй като стартира официалният домейн bet365.it. С това букмейкърът се нареди до другите си лицензирани домейни в Испания, Дания и Австралия.
В Италия те имат немалко рестриктивни мерки, но все пак сайтът отвори врати за потребителите.


- Каква е ситуацията в България?


Лятото на 2016-та година вече притежаваха лиценз само за секция "Спорт" и всички се надяваха, че възможно най-бързо ще получат необходимия сертификат и за останалите продукти. Това стана факт няколко месеца по-късно, когато първо потребителите бяха зарадвани да научат, че се сертифицираха да предлагат финансовит залози, а не след дълго и своето казино.

Въпреки голямата си популярност в целия свят, все пак има не малко страни, в които нямат право да предлагат своите услуги и тук е моментът да разгледаме и някои от тях.


Таблица с някои държави с рестрикция

Румъния  
Белгия
Франция Турция USA Ю. Африка
  Израел Сингапур Филипини

4. Видео предаване и резултати на живо


В бет-365 се предлага достъп до live streaming, както и възможност за слушане на аудио коментари направо PC-то или лаптопа с повече от 40 000 спортни събития на година. За тази цел, потребителят е необходимо да направи своя депозит.


5. Разновидни начини на депозиране и теглене в bet365


Както влагането, така и изкарването на средства става много лесно и относително бързо, като времето пряко зависи кой начин за депозиране е избран. По-долу са изброени опциите, а в по-късен етап ще направим сравнение на таксите и бързодействието им.


Методи за депозит


В България депозирането може да стане по цели 12 различни начина. По-долу сме предоставили таблица с всичките.


Visa Maestro MasterCard Bank Wire Transfer
Ukash PaySafeCard Moneybookers
Cash Click2Pay Cheque
Skrill EntroPay Neteller

6. Многоезичност на сайта


За улеснение на потребителите, сайтът е преведен на доста езици. Някои от тях

Английски Немски Датски Полски
Чешки Словенски Испански Итал.
Български Португ. Холандски Шведски

7. Добра техническа поддръжка


Едно от най-важните неща, което трябва да предоставя един добър онлайн букмейкър е сигурност и 24 (двадесет и четири) часова връзка със служители, които могат да отговорят на всякакви въпроси по всяко едно време. Това е важна част, защото потребителят трябва да се чувства сигурен за своите средства и ако се случи някакъв технически или друг проблем, да има към кого да се обърнем за съдействие. Когато става дума за английския сайт за онлайн залози, всичко това е на лице и по-долу показваме наличните начини за свързване:


 • 1. Работни часове: 24/7/365
 • 2. Телефон за контакти: 00800 115 4406 ; +44-178-268-4757
 • 3. Email: support@customerservices365.com
 • 4. Онлайн чат: На живо с оператори в няколко отдела

КАК ДА СЪЗДАДЕМ НОВА РЕГИСТРАЦИЯ


Регистрирането в добре познатия ни букмейкър bet365 става изключително лесно и по-долу ще опитаме да преразкажем целия процес по възможно най-опростения начин, като същевременно гледаме да не пропуснем никоя подробност. В последствие ще опитаме да предоставим подробно описание със снимкови материали в отделна статия, за която ще предоставим и линк тук.


Първото действие, което е необходимо да се извърши, разбира се е това да се отвори официалният уеб сайт и да натиснем върху полето "РЕГИСТРАЦИЯ". Това ще доведе до отварянето на отделен прозорец, в което е необходимо да се въведат необходимите ни данни. Това включва името ни, страната и адреса, на който живеем и други.След като извършим тази процедура, ние ще получим на предоставения от нас e-mail писмо, което предоставя повече информация за това как да получим 100-процентовия бонус при депозиране, а също и един бонус код. Точно тук е моментът да споменем, че само ние имаме възможността да решим дали искаме да се възползваме от това предложение или не.


Вече приемаме, че сме преминали безпроблемно целия процес, описан по-горе. Това, което следва е да влезем в платформата и ще ни бъдат показани всички достъпни начини за извършване на депозит. Разбира се, това не е задължително да се направи веднага, но ако желаем да залагаме или да гледаме на живо спортни срещи, ще се наложи да депозираме някакви средства.


Има няколко важни момента, на които е необходимо да обърнем внимание и това ще направим по-долу!

Създаване и използване на 4-цифрен код за сигурност


По време на регистрирането ни ще се наложи да си въведем четири произволно избрани от нас цифри. Най-вероятно ще си зададете въпроса "защо". Това се налага, с цел по-голямо подсигуряване достъпа до нашия акаунт и най-вече до нашите средства. Този код си го избираме ние и ще ни се наложи да го казваме, когато имаме някакви въпроси към операторите на бет365, свързани с нашите пари. Затова е задължително да не го споделяте с никой друг, освен със служителите на букмейкъра и по време на неговото създаване го изберете така, че да бъде достатъчно сложен.


Какво представлява верификацията на нашия акаунт


Верифицирането или KYC идентификацията на акаунта ни е също нещо съществено, което се налага да извършим след създадената от нас нова регистрация. Бързаме да отбележим, че това е процес, който не трябва да се пренебрегва и е необходимо да бъде извършен възможно най-бързо. Бързаме също да вметнем, че това се прави само веднъж. Веднъж верифицирани, ние ще можем да използваме услугите на оператора безпроблемно.


Може би сте намирали какви ли не оплаквания във форуми за проблеми с блокирани средства и други. Основната причина за това е, че не е бил преминат точно този процес. И е разбираемо, защото както сами знаем, всеки може да си създаде регистрация с напълно неверни данни, а реално лицето да е под 18 години (непълнолетно) и да използва дебитната / кредитната карта на някой от своите родители. Именно по тази причина е необходимо успешното преминаване на верификация, което става чрез два от следните метода:


 • - Копие на личната ни карта;
 • - Снимана шофьорска книжка;
 • - Възможност за прилагане на международен паспорт.

След въвеждане на необходимите документи в системата, потвърждението ще стане след няколко дни, така че не бива да се притеснявате, ако има известно забавяне.


ИГРИ


Частта с предоставените от букмейкъра игри дава възможност на неговите посетители директно от уебсайта да се играят много видове:

 • - игри;
 • - покер;
 • - рулетки;
 • - и много други

ФИНАНСИ В bet365 - вече са достъпни


Както знаете, отскоро имаме възможност за залози не само върху спортни събития, а и вече в секцията "финанси". До скоро тя беше лимитирана на територията на страната, но не отдавна взеха необходимия сертификат. Тази новина е радва всички, защото секцията е доста интересна. С какво? По-долу ще отговорим именно на този въпрос.


Секция "Финансови залози" от уеб платформата е напълно отделена от останалите части, които англичаните предлагат, линк до който може да се открие по-горе. Финансите в бет365 се появиха не отдавна, но доби известна популярност. Това е така, защото позволява да се залага на събития на финансовите пазари, като данните от стоковата борса са напълно в реално време. Има няколко варианта, като единият от тях е да се познае в рамките на даден период от време как и с колко пипса ще се промени дадена валута, спрямо друга.


От гледна точка на истинската стокова борса / валутната търговия, с което се славят брокерите на Wall Street следва да отбележим, че е тук идеята е доста по-различна. Това обаче не означава, че липсват позитиви.

Необходимо е да обърнем внимание на няколко важни детайла.


 • - Работните дни: Тук трябва да знаем, че този вид залози се приемат само делнични дни (Понеделник до Петък)
 • - Часове, в които се приемат залози: от 08:00 до 21:00
 • - Периоди за FTSE: 5 минути, почасово или дневно.

bet 365 КАЗИНО


Всеки един почитател на казиново може да вземе един летящ старт, благодарение на достъпните бонус оферти, които са налични за всеки един нов играч.


 • - "Нов играч" - 100% Стандартен Бонус за нов потребител до 200 лв!
 • - "За сметка на къщата" - При тази промоция всеки, който използва Казиното в някой от дните, когато тече промоцията ще получи обратно 20% от общата си загуба. Тази оферта е валидна за суми до 400 лв.

Моля, вижте пълните условия в официалния сайт на бет365!


В казиното има страшно много игри, на които всеки може да се забавлява - "Европейска рулетка" ; "Блекджек" ; "Фантастичнаа четворка" са само жалка част от всичко, което може да се открие в тази част.


ПОКЕР


Бонусът, който букмейкърът предлага тук за новорегистриран клиент е в рамките на 100 Евро и Билети за турнир за 5 EUR. За целта е необходимо да се извършат само 3 лесни стъпки:


 • - 1. Необходимо е да се изтегли софтуерът
 • - 2. Вземете бонуса
 • - 3. Играйте.

При играта на покер може да се спечели специална награда в рамките на 800 Евро. Има VIP програма, при която се получават точки "лоялност" и има специални награди. Друго, което всеки почитател на покера може да се впечатли е месецът с мисии.


Скоро ще дадем повече информация за всичко това.

МОБИЛНА ВЕРСИЯ


За да бъде в крак с модата, сайтът е създаден така, че да се отваря и използва лесно от всички, които използват мобилни телефони, таблети и други иновативни технологии за комуникация.


Отделно това, в магазина с приложения за устройства, работещи под Android (Андроид) може да се открие APP, безплатен за изтегляне. Посредством него може да се следят много спортни новини.

Вижте също детайлната информация, отнасяща се за мобилния сайт на букмейкъра.

ПРЕДСТАВЯНЕ С ВИДЕО:ОТГОВОРИ НА НЯКОИ ВЪПРОСИ:


"Какво става с парите в сметките и отворените залози?"


Всички средства, които сте имали в предишната Ви сметка ще бъдат автоматично изтеглени към регистрирания метод за плащане, като НЕуредените залози ще важат и ще се уредят от букмейкъра.


Вече букмейкърът предоставя достъп до всичките си секции:

 • - "Спорт"
 • - "На Живо
 • - "Екстра" - Списък и описание на наличните промоции
 • - Игрите, Казиното, Покера

"Имах регистрация в сайта, но след лицензирането не мога да си влеза с потребителското име и парола. Защо?"


Вече би трябвало да имате достъп до официалния сайт на букмейкъра, но при опит да влезете с Вашите стари данни, излиза следното съобщение:


"Важна информация:
След получаването на лиценз да оперира в България, платформата вече е актина за играчи на територията на България.
Ако желаете да залагате или да използвате някои от нашите услуги, ще трябва да завършите процеса по регистрация и да отворите своя сметка на сайта.
Открийте си сметка и вземете 100% Бонус Депозит. Важат нашите Условия, Срокове, Правила и Изключения."

След получаването на лиценза, акаунтите вече са затворени. А могат ли да се възстановят старите ни регистрации?
Ако желаем да залaгаме или да използваме някои от услугите на онлайн платформата, ще трябва да завършим процеса по регистрация на сметка в България като да отворите своя регистрация в сайта bet365.com. В момента се предлагат само спортни залози, но се надява скоро да предлага и игрални продукти.


"Искам да разбера какъв е минималният залог, който мога да направя"


Най-малкият (минимален) залог, който може да се извърши за дадено събитие не е с точно определена стойност, а зависи пряко от коефициента на избраната селекция. След като въведем желаната от нас сума, ако тя е по-малка от допустимия минимум, фишът ще покаже колко най-малко е възможно да се заложи.

"Дръпнах пари от виртуалната ми сметка. Кога ще ги получа?"


Тук трябва да имаме в предвид, че много зависи какъв начин на депозиране, респективно на теглене сме избрали. Един от най-масовите методи за депозиране е директно с карта. Тук пак зависи от съответната банка, но в рамките на 2-3 работнидни би трябвало вече да се виждат в сметката. Разбира се, възможно е някога да се получат непредвидени обстоятелства и да има известно по-голямо забавяне, но до 10-тия ден не трябва да се притесняваме. Нека не забравяме, че букмейкърът се слави като един от най-доверените онлайн хазартни оператори.

ЛИНКОВЕ В ПОЛЗА НА КЛИЕНТИТЕ:


Информацията, която ще откриете в този сайт е само с информативна цел. Залагайте разумно!