понеделник, 9 октомври 2017 г.

Къде да заложа за Кубрат - Джошуа? | Вижте Коефициентите на букмейкърите

Posted by   on

Едва ли има вече някой, който все още не е разбрал за предстоящия мач на един от най-добрите боксьори в тежка категория - Кубрат Пулев срещу титана, който победи смятания до скоро за непобедим Владимир Кличко - Антъни Джошуа. Тъй като Кличко се отказа от кариерата си като боксьор, претендент на Джошуа се оказа именно българинът Кубрат Пулев.

Боксовата среща ще се състои на 28 Октомври и Букмейкърите вече са сложили мача в списъка със спортни събития, като са предоставили и предварителните си коефициенти за двамата титани. Много от любителите на спортните залози вече задават своя въпрос:

"Къде мога да заложа за Кубрат срещу Джошуа?"

Вижте коефициентите на bet365

Само 19 дни преди дългоочакваната среща, букмейкърът бет365 предлага за Пулев коефициент 11, докато този за Антъни е само 1,025.

Това знчи, че според bet365 (вижте повече за букмейкъра тук) Джошуа е тоталният фаворит в предстоящата среща.

Ако съдим по коефициентите, които са дали по рундове може да видим следното:

  • - Букмейкърът предполага, че Пулев най-вероятно може да бъде победен между 3-ти и 6-ти рунд или изходът на двубоя да бъде "Техническо решение"
  • - Предварителните очаквания са Джошуа да победи с нокаут - коефициентът за това е само 1,12.
  • - Подобен е коефициентът да НЕ се изиграят всички рундове

Така или иначе букмейкърите не могат да знаят как ще протече срещата, така че ако вярваме в Кобрата, то ние (над 18 годишни) може да направим своя залог в платформата на букмейкъра и да умножим своя залог по 11 (подлежи на промяна)

Информацията, която ще откриете в този сайт е само с информативна цел. Залагайте разумно!