петък, 2 септември 2016 г.

Защо бонусите на bet365 са едни от най-добрите?

Posted by   on

За световно известния букмейкър bet365 вече сме публикували не малко статии, целящи да запознаят потребителите на betbonustips с всичките новости, които се случват с онлайн оператора. В същото време се стараем да информираме всички любители на онлайн залозите да добият в детайли ясна представа от какви функции и предимства могат да се възползват, ако решат да изберат именно услугите на един от малкото лицензирани за работа в България букмейкъри.


Днес, в настоящата статия ще обърнем внимание на една част, от която всички потребители, които предстои да създадат своята нова регистрация се интересуват.

Чудите се какво? Това са:


БОНУСИ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В bet365

Всеки един от нашия списък с букмейкърите, които работят легално в България предлагат различни видове бонуси. За да отговорим на въпроса "защо?", първо трябва да разберем "Какво?" ни се предлага. За тази цел по-долу ще имаме грижата да ви информираме какви са бонусите и офертите, които предлагат бет365, а също и какво представляват бонус кодовете.


Преди да продължим настоящата статия, трябва да знаете, че всяко една от изброените по-долу предложения имат определени условия. Ние ще опитаме да Ви информираме за тях доколкото е възможно това, но моля да прочетете пълните правила в официалния сайт на букмейкъра, преди да се възползвате от тях!


Всеки потребител може да се възползва от редица предложения и тук следва да ги опишем по-обстойно.


СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ

ВАЖНО: За всички бонуси и оферти съществуват определени правила, с които е необходимо да се запознаете в официалния сайт на букмейкъра!

Всеки новорегистриран клиент може да се радва на цели 6 броя специални предложения от bet365, които ще му помогнат да влезат в света на онлайн залаганията с усмивка на устата. Едно от тях е:

Оферта за нова регистрация

Тук специфичното е, че когато създадем нова регистрация и депозираме определена сума, която възлиза на стойност 10 или повече лева (до 100лв), може да изискаме специалния бонус, който ще добави в сметката ни сума, равна на стойността на депозита. Объркахте ли се?

Открийте повече за това тук.ОФЕРТИ ЗА ФУТБОЛ

Нулево Равенство - Отменен Залог

Това е една оферта, която предлага букмейкърът bet365 и представлява наистина много добра оферта. Колко пъти ви се е случвало определена среща да завърши с резултат - скучното реми 0:0. И какво става тогава? Вие сте залозили на по-добрия според вас отбор, а той просто е имал мал шанса да вкара своите положения. Възползвайки се от тази невероятна оферта, вече няма да има скучни мачове, защото така се подсигурявате при нулево равенство да не загубите своя залог.


При тази оферта, ако заложите на следните събития:

  • Точен Резултат;
  • Първо Полувреме/Краен Резултат;
  • Скоркаст

и в съответния мач стане така, че никой не успее да се отбележи с гол, онлайн операторът ще върне извършения от Вас залог.

Наскоро например бяха проведени няколко футболни срещи в Английската Висша Лига и много от потребителите на 365бет се възползваха от отменения залог.

БОНУС КОД

Съществува и невероятната опция да получите специален код, благодарение на който да се възползвате от много предимства. Скоро ние ще Ви информираме и за това. Очаквайте!


ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПО ТЕМАТА ОТ BETBONUSTIPS


Скоро ще Ви информираме за останалите продукти, които предлага букмейкърът от Англия. Междувременно може да натиснете на следния линк от нашия сайт, посветен изцяло на bet365 за да да разберете всичко за английския букмейкър.

Информацията, която ще откриете в този сайт е само с информативна цел. Залагайте разумно!